Slik fungerer Øvelsesbanken

Om

Øvelsesbanken er, som navnet tilsier, en «bank» eller samling om du vil, av øvelser – spesifikt håndballøvelser. Øvelsene er delt inn i aldersnivåer og deretter kategorier (angrep, forsvar osv), som igjen består av et varierende antall undernivåer.

Sette sammen egen økter

En sentral del av øvelsesbanken er at man kan opprette egne økter og fylle dem med øvelser etter eget ønske ved å benytte lagre-knappen på hver øvelse. Disse øktene knyttes til din bruker, slik at du når som helst og fra hvilken som helst enhet kan åpne økta. Da kan du for eksempel sitte på laptopen og sette sammen en økt, for så å logge inn på nettbrettet eller mobiltelefonen underveis i økta. Du kan også dele økta med andre.

Øvelsene kan i Øvelsesbanken kan alle se. Men for å sette sammen egne økter må du være logget inn. Øvelsesbanken bruker Google-innlogging. Du trenger altså ikke lage en ny brukerkonto med eget brukernavn og passord: bare logg inn med din Google- eller Gmail-konto.

Må jeg logge inn?

Ja og nei. Du må logge inn for å kunne sette sammen egne økter. Men du trenger ikke logge inn for å se på øvelser eller åpne økter som andre har delt med deg.

Hvordan endrer man rekkefølgen på øvelsene i en økt?

Inne på siden for den aktuelle øvelsen: Klikk på de tre prikkene til høyre for tittelen på øvelsen og velg «Endre rekkefølge».

Hvordan endrer man tittelen på en økt?

Inne på siden for den aktuelle øvelsen: Klikk på de tre prikkene til høyre for tittelen på øvelsen og velg «Endre tittel».

Hvordan sletter man en økt?

Inne på siden for den aktuelle øvelsen: Klikk på de tre prikkene til høyre for tittelen på øvelsen og velg «Slett».

Kan jeg dele økten min med andre?

Ja. Inne på siden for den aktuelle øvelsen: Klikk på de tre prikkene til høyre for tittelen på øvelsen og velg «Del økt».

Hvis noen deler en økt med meg, kan jeg legge til denne blant mine økter?

Ja. Når du åpner økten som er delt med deg, må du da klikke på knappen «Legg til økt til min bruker». Det lages da en kopi av økten. Når du redigerer denne, vil den ikke ble endret hos brukeren som opprettet økten opprinnelig, men kun hos deg.